Ungdomsträning
Träning och studier går väldigt väl ihop. Föräldrar brukar påpeka att det är bra med träning bara man klarar av skolarbetet.
Vi kan inte annat än att hålla med.


De flesta som tränar gör det för att det är kul och för att man mår bra av att hålla igång kroppen. Föräldrar brukar påpeka att det är bra med träning bara man klarar av skolarbetet. Vi kan inte annat än att hålla med, men det verkar snarare vara så att träning och studier går väldigt väl ihop. Vi har bland våra instruktörer, revisorer, civilingenjörer, statsvetare, och studenter. 

Ungdomsträningen vänder sig till de som är 11-14 år. Dessa klasser skiljer sig inte nämnvärt från vuxenträningen. Det är framförallt ålder och storlek som utgör skillnad. Klasserna är öppna för både killar och tjejer. 

Vi erbjuder också träning för barn mellan 7-11 år. Vi vill ge dem en rolig och allsidig träning. Målet är att lära barnen grundteknik i Kung Fu med lekfull träning som bygger på koordination och kroppskontroll.
​Läs mer om vår barnträning>>


Ökat intresse bland unga tjejer 
På senare år har intresset bland ungdomar i allmänhet och bland tjejer i synnerhet ökat kraftigt, mellan 30-40% av alla som börjar är tjejer. Kanske beror det på alla fina framgångar våra tjejer haft. Maria Elin Olsson regerande Världsmästare K1 Kickboxning - Hanna Sillén och Ebba Lexmark EM guld i Sanshuo (Kung fu). Emma Hell Lövgren Svensk mästare i kickboxning EM brons i Sanshou, Soumia Menaoui WTKA världsmästare o EM 3:a i Sanshou är bara några av många fina bedrifter 

Tävlande förmåga bland unga 
Just möjligheten att tävla är ett område som tidigare varit eftersatt för ungdomar. Nu kan den som vill tävla i klubbmästerskap, Allstyle Open och Sanshou Cup  göra det från det att man fyllt 14 år. Slutligen kan tilläggas att skaderisken är väldigt liten om skador uppstår handlar det nästan uteslutande stukningar.