Så tränar vi!
Vi kommer att öka din styrka och kondition.Oavsett man är motionär eller elit är styrka, smidighet och teknik viktiga förutsättning för att kunna bli en hygglig kampsportare!
Vi finns för att hjälpa dig ta fram och utveckla dessa egenskaper. Hur bra vi lyckas står mellan dig, dina förutsättningrar ditt engagemang i kombo med vårt kunnande. 

Inledningsvis får du övningar som ökar din rörlighet, styrka och kondition. Vi lägger stort fokus på att lära ut grunder. Hur man står för optimal balans, hur man förflyttar sig under attack eller försvar både mot och med slag och sparkar. För att du ska få en så naturlig känsla som möjligt har vi mycket övningar parvis. Efter en termin är man klar att börja med enklare sparring. 

Så småningom fogar vi samman övningar så att du inte bara slår och sparkar utan också lär dig olika sorters svep och nedtagningar. Efter ytterligare någon termin inbegriper träningen även kast och vid det här laget brukar vi introducera sparring med slagtekniker mot huvudet. Det är dock inte alla som uppskattar det momentet, därför kan de som tränar i klasserna upp till avancerad och elit jobba särskilt med dessa tekniker på lördagsträningarna. 

Som du ser på schemat finns även ett särskilt konditions och styrkepass där vi i 45 mördande minuter kör igenom såväl kända som okända muskler.