Träning
ska vara rolig och funktionell


Vi har tagit fram vår metod för dig som vill ha en rolig, tuff och funktionell träning där man hela tiden utvecklas.

Flertalet av de som tränar hos oss gör det för att utveckla sina förmågor och utan sikte på att tävla. Men bland de som ändå valt att pröva sina "fighting skills" finns några av världens främsta kampsportare tillsammans med dem kommer vi att försöka hjälpa dig att nå dina mål... välkommen! 

Förutom den ordinarie träningen har vi X-fit som är särskild konditions och styrketräning för dig som gillar att ge allt! För dig som vill bli toppfighter i Kung fu kan vi erbjuda Sanshou under Anders Persson f.d landslagscoach och en av landets främsta kampsportstränare med bland annat ett EM silver i meritlistan. 

De som kommit allra längst tränar i SS Top team på professionell och semiprofessionell nivå under Hayes Jemide här finner man eliten av de som ränar ingår landslagen, Kickboxning/ Sanshou och Thaiboxning. 

Fredrik Halldén och Thabo Motsieloa ansvara ytterst för klubbens tekniska utveckling och målbild. Förutom de nämnda har vi ytterligare ett 10 tal mycket skickliga instruktörer varav nästan alla tidigare varit åtminstone svenska mästare. 

Vad är Kung fu 

Namnet betyder tid och energi. Den som var mästare i stridskonst hade naturligtvis lagt ner mängder av båda komponenterna och därför kom ordet Kung fu med tiden att bli synonymt med stridskonst. I Kina använder man oftast Wu shu som betyder stridskonst. 
Läs mer>>

Så tränar vi!

Oavsett man är motionär eller elit är styrka, smidighet och teknik viktiga förutsättning för att kunna bli en hygglig kampsportare!
Läs mer >>

 

Så kommer du igång!

Vi startar nya kurser för nybörjare till elit måndag 27:e augusti 
Läs mer >>

Barnträning

Träning ska vara roligt.Vi bjuder in barnen till Kung fun’s förtrollade värld.

Läs mer>>
 

Ungdomsträning

Föräldrar brukar påpeka att det är bra med träning bara man klarar av skolarbetet.
Vi kan inte annat än att hålla med.

Läs mer >>
 

Future Female Fighters

Ett återkommande träningsläger för tjejer där alla får chansen att utveckla sig individullet. 
Läs mer>>